Eksamensangst? Få professionel hjælp

Tilbud til studerende: 3 gange 1 times terapi for 2400 kr. Normalpris 3000 kr.

Over 20 års erfaring med flyveledelse og flysikkerhed

Giver mig en stærk kompetence og know how
​omkring behandling af flyskræk

Effektiv behandling af eksamensangst

I samarbejde med Niels Brock har jeg hjulpet mange
​studerende med eksamensangst.

Døjer du med flyangst? Så kan du med fordel kontakte psykoterapeut Tine Rodriguez for professionel hjælp til behandling af flyskræk. Jeg har mange års erfaring på området og står altid klar til at hjælpe klienter afhængig af de individuelle behov. Min praksis er beliggende på Frederiksberg, men jeg hjælper gerne klienter fra hele København og Nordsjælland.

Flyskræk er en lidt kompliceret størrelse, da den består af flere forskellige former for angst. Den kan handle om klaustrofobi, højdeskræk, tab af kontrol eller decideret dødsangst. Uanset hvad din personlige angst er, så har jeg en række gode værktøjer til at tilrettelægge en individuel behandling af flyskræk, så du slipper for denne gene i dit liv.

Jeg har mange års erfaring med flyangst

Jeg er uddannet både Apron flyveleder, har arbejdet i Kastrup kontroltårn i over 20 år og Psykoterapeut, med 4-årig uddannelse, hvor jeg er eksamineret i dette.​

Jeg har med min kombination af flyvelederkompetencer, og dermed indsigt i flyveverden, samt en uddannelse som psykoterapeut god erfaring med behandling af flyskræk.

I samtaleterapien vil vi sammen finde frem til, hvad der er på spil for dig, og om der eventuelt er bagvedliggende gamle mønstre eller oplevelser, der muligvis styrker din flyangst. 

​Først når vi ved, erkender og accepterer, hvordan vi reagerer og hvorfor, kan vi foretage de livsnødvendige ændringer, der vil kunne gøre, at vi kan gå ud i livet uden at være styret af gamle blokeringer eller traumer.

Kontakt mig for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af behandling af flyskræk, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg tager imod alle klienter, uanset hvilken grad af flyangst der er tale om. Du kan kontakte mig på telefon 61 59 09 92 eller på mail tinehoeckrodriguez@gmail.com, så tager vi en god snak om dine behov.​

​Lad mig vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Jeg er med dig hele vejen til at støtte og guide dig ud af din angst!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg støtter og samarbejder med

​Er du bange for at flyve - måske kan jeg hjælpe dig?

Oplever du at det begrænser dit frie liv og vil du gerne få det bedre, så følg mit arbejde og program for behandling af flyskræk.

Exam. Psykoterapeut Tine Hoeck Rodriguez

Danasvej 4-6, 

1912 Frederiksberg
Find vej

Mobil: 61 59 09 92

Da jeg ofte har travlt, og ikke tid til at tage telefonen, læg endelig en besked, så ringer jeg tilbage.

Eller endnu bedre send mig en e-mail:

​tinehoeckrodriguez@gmail.com

Ring eller skriv

Forud for ethvert terapeutisk forløb er det vigtigt at kemien passer og forventningerne er afstemt. Det er en forudsætning at klienter altid føler sig trygge og mødt, så det har jeg stort fokus på.

Følg på sociale medier

fb​  linkedin  instagram

Åbningstid

Mandag - fredag: Efter aftale