Eksamensangst? Få professionel hjælp

Tilbud til studerende: 3 gange 1 times terapi for 2400 kr. Normalpris 3000 kr.

Over 20 års erfaring med flyveledelse og flysikkerhed

Giver mig en stærk kompetence og know how
​omkring behandling af flyskræk

Effektiv behandling af eksamensangst

I samarbejde med Niels Brock har jeg hjulpet mange
​studerende med eksamensangst.

Eksamensangst har jeg stor erfaring med

Døjer du med eksamensangst? Så er du ikke alene. Rigtig mange mennesker bryder sig ikke om at stille sig op foran andre mennesker og blive vurderet og bedømt. Heldigvis er der hjælp at hente lige her hos psykoterapeut Tine Rodriguez. Jeg har nemlig mange års erfaring med at tilbyde hjælp til eksamensangst. Jeg tilbyder hjælp til klienter på Frederiksberg, i København og hele Nordsjælland.

Jeg er uddannet psykoterapeut, hvor jeg har opbygget en stor erfaring med blandt andet eksamensangst hos studerende. Jeg er derfor i stand til at fungere som en coach hos personer, som oplever symptomer på eksamensangst. Hos mig bliver kundens individuelle behov og ønsker altid sat i centrum for behandlingen.

Jeg tilbyder effektiv behandling af eksamensangst

Hvis du har haft en dårlig oplevelse, hvor du har følt dig udstillet overfor andre mennesker, kan det sætte sig i systemet og blive aktiveret, hver gang du står i en lignende situation.

Dette kan eksempelvis være årsagen til eksamensangst. De fleste beskriver det som, at de er "ved siden af sig selv", at klappen går ned, at de ikke kan huske noget, og at de er ved at besvime.

Man mister kontrollen over sig selv, ligesom ved eksempelvis flyskræk, fordi angsten tager over. Derfor handler det om at få vendt den onde spiral, hvilket bedt gøres ved at få nogle gode oplevelser, som kan erstatte de dårlige, og som derved at opbygge selvtillid.

Kontakt mig for at lave en aftale

Som psykoterapeut kan jeg tilbyde professionel terapi til folk, som oplever ubehag ved at gå til eksamen. Jeg har mange års erfaring på området og kan derfor tilrettelægge en individuel behandling.

Skal vi lave en aftale, så kontakt mig gerne med det samme på telefon 61 59 09 92 eller på mail tinehoeckrodriguez@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt og hører om dine ønsker. 

Se min anmeldelse​

​Hej Tine


Det gik SÅÅÅ godt, scorede et stabilt 12 tal!! Jeg var slet ikke nervøs inden, og da jeg sad i lokalet inden det skulle starte, så sad jeg bare og tog nogle dybe indåndinger og mærkede min krop, det fungerede så godt! Tak for hjælpen

Mange hilsner
P - student fra Niels Brock 2020

​Lad mig vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Jeg er med dig hele vejen til at støtte og guide dig ud af din angst!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg støtter og samarbejder med

​Er du bange for at flyve - måske kan jeg hjælpe dig?

Oplever du at det begrænser dit frie liv og vil du gerne få det bedre, så følg mit arbejde og program for behandling af flyskræk.

Exam. Psykoterapeut Tine Hoeck Rodriguez

Danasvej 4-6, 

1912 Frederiksberg
Find vej

Mobil: 61 59 09 92

Da jeg ofte har travlt, og ikke tid til at tage telefonen, læg endelig en besked, så ringer jeg tilbage.

Eller endnu bedre send mig en e-mail:

​tinehoeckrodriguez@gmail.com

Ring eller skriv

Forud for ethvert terapeutisk forløb er det vigtigt at kemien passer og forventningerne er afstemt. Det er en forudsætning at klienter altid føler sig trygge og mødt, så det har jeg stort fokus på.

Følg på sociale medier

fb​  linkedin  instagram

Åbningstid

Mandag - fredag: Efter aftale