Eksamensangst? Få professionel hjælp

Tilbud til studerende: 3 gange 1 times terapi for 2400 kr. Normalpris 3000 kr.

Over 20 års erfaring med flyveledelse og flysikkerhed

Giver mig en stærk kompetence og know how
​omkring behandling af flyskræk

Effektiv behandling af eksamensangst

I samarbejde med Niels Brock har jeg hjulpet mange
​studerende med eksamensangst.

App​

Flyskræk er ofte noget folk der lider af det, beskæftiger sig rigtig meget med i perioden op til og under en flyrejse. Meget ofte er det bare også sådan, at så snart man er sikkert på landjorden igen, glider flyskrækken i baggrunden, og man gider ikke bruge kræfter på, at gøre noget ved den. Indtil næste gang…. hvor det hele starter forfra igen.

Denne APP er udviklet til alle, der er nervøse ved eller bange for at flyve.

App'en er ment som en støtte og hjælp både til dig omkring en aktuel flyrejse, som led i et arbejde med flyskræk, men også som en hjælp til dig for at finde dig selv i forhold til din flyskræk.

Vejen ud af flyskræk er ved, at give kroppen gentagne nye gode oplevelser. Derved kan kroppen og nervesystemet nemlig skabe nye erfaringer for, at det ikke er så farligt at flyve, og forhåbentlig begynde at reagere mindre voldsomt på dette.

Det nytter sjældent, at udsætte folk for deres angst, uden at de forstår den, og ved hvordan de kan vinde noget ved at se den i øjnene.

Jeg hører tit det gode råd “du skal bare flyve en masse gange, så går det over”, men det er nu ikke min erfaring. Jeg oplever, at det blot giver en masse dårlige oplevelser, og måske endda er med til at forstærke flyskrækken.

Det hele handler om at forstå, og kunne regulere

Det handler om at være nysgerrig på sig selv, og derved lære sig selv bedre at kende.

Gennem forståelse vil du skabe mulighed for, at give dig selv, hvis ikke en god, så i det mindste en bedre oplevelse i forbindelse med at flyve. Derpå bygges så forhåbentlig en masse bedre, og tilsidst gode oplevelser ovenpå. På den måde vendes mønsteret.

I denne App er angstbehandlingen, både teoretisk, praktisk samt viden om luftfart, flyveledelse osv. skåret ind til det mest essentielle. Man kan sagtens skrive tykke bøger om emnet, men her får du hovedpunkterne og det mest relevante, i måden jeg arbejder med flyskræk på.

Jeg har lavet App'en med et bredt perspektiv. Da vi som mennesker ikke reagerer ens, har jeg desværre ikke kunne lave et program der målrettet passer på alle. Derfor har jeg forsøgt at dække lidt det hele, men der vil formentlig være være viden du måske allerede har, eller som slet ikke vil være relevant for dig. 

Der vil også være teknikker og øvelser som ikke har nogen effekt på dig eller giver mening for dig. Dog, inden du afskærer dem helt, og tænker at det nok er dig, de ikke virker for, så gør lige en lille overvejelse om der måske er en grund til at øvelserne ikke virker for dig. For der kan nogle gange godt være en gemt flugt impuls i, at de ikke virker. Når vi ikke helt forholder os til det vi mærker eller måske gerne vil hurtigt videre i programmet. 


Men anvend og tag det du kan bruge!

Brug App'en på dine næste flyvninger, indtil du begynder at mærke bedring. Når du begynder at gøre det, har du brudt dit ængstelige mønster. Husk at kroppen arbejder 7 gange langsommere end hovedet, så selvom du har forstået det hele med hovedet, må du have tålmodighed med kroppen. Den skal nok komme med, men det går lidt langsommere.

App'en giver dig både en her og nu hjælp på din aktuelle flyvetur, samt en masse viden om flyvning. Forhåbentlig kan det være med til fremover, at reducere eller måske hjælpe dig helt af med din flyskræk.

Jeg guider og støtter dig hele vejen, og er med dig i ørerne, når du har brug for det.
Du kan vælge at følge hele programmet - eller nøjes med at vælge de faser, du har brug for. Jeg anbefaler at man første gang følger hele programmet, da filerne hænger lidt sammen, og dette vil give dig den bedste helhedsforståelse for vejen ud af din flyskræk.

Jeg anbefaler også at bruge App'en flere gange, og også høre nogle af lydfilerne derhjemme, når du ikke er i en stresset situation, da man nogle gange ikke helt får alle detaljerne med første gang, og måske endnu mindre hvis man sidder i en flyvemaskine og er bange.

​App’en indeholder

  • Hvordan forbereder jeg mig på en flyrejse
  • Når jeg er ankommet i lufthavnen
  • Lige før start/ take off (kan med fordel lyttes til på vej ud til start)
  • Under turen, evt. hvis der opstår turbulens (kan med fordel også lyttes til hjemmefra)
  • Forberedelse på landing
  • Panikknap - hvis angsten tager over.
  • Guided meditation med fokus på åndedrættet - til brug når som helst - ca 20 min

Download appen

Fly without fear now 

kan downloades her

​Lad mig vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Jeg er med dig hele vejen til at støtte og guide dig ud af din angst!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg støtter og samarbejder med

​Er du bange for at flyve - måske kan jeg hjælpe dig?

Oplever du at det begrænser dit frie liv og vil du gerne få det bedre, så følg mit arbejde og program for behandling af flyskræk.

Exam. Psykoterapeut Tine Hoeck Rodriguez

Danasvej 4-6, 

1912 Frederiksberg
Find vej

Mobil: 61 59 09 92

Da jeg ofte har travlt, og ikke tid til at tage telefonen, læg endelig en besked, så ringer jeg tilbage.

Eller endnu bedre send mig en e-mail:

​tinehoeckrodriguez@gmail.com

Ring eller skriv

Forud for ethvert terapeutisk forløb er det vigtigt at kemien passer og forventningerne er afstemt. Det er en forudsætning at klienter altid føler sig trygge og mødt, så det har jeg stort fokus på.

Følg på sociale medier

fb​  linkedin  instagram

Åbningstid

Mandag - fredag: Efter aftale